Kotipalvelut

Arki sujuu kuin tanssi, kunhan vaan on hyvää seuraa ja kunnon apua ruoanlaittoon, kauppareissuille, kävelylenkeille tai turinatuokiolle. Kotipalvelumme käsittää tehtäviä, jotka eivät sisällä sairaanhoitajan koulutusta.

Palvelut joka huusholliin

Kotipalvelut

Kauppareissut

Meiltä saat apua kauppareissuille, haluat sitten lähettää meidät ostoksille tai tulla saattajan mukana kauppaan. Voit myös pyytää kaveria päivittäiselle kävelylle.

Siivousplavelu

Kylvetys ja saunotus

Puhtaus on puoli ruokaa. Me autamme suihkussa, kylvyssä tai saunassa, ja varmistamme että kaikki sujuu peseytyessä kuten pitääkin.

Pitopalvelut

Ruuanlaitto

Päivittäinen, hyvä ruoka pitää kunnon ja mielen hyvässä vireessä. Me kokkaamme sinulle herkkuruoat valitsemistasi raaka-aineista, omassa kodissasi.

pitopalvelu

Pitopalvelu

Pienimuotoisiin (n. 20 henk.) juhliin, tapahtumiin tai kokoontumisiin. On tarpeenasi kahvitukset, arkinen ateria tai juhlallinen illallinen, meiltä saat käyttöösi osaavat kokit ja reippaat tarjoilijat.

Isompi tarve kotipalveluille? Valitse paketti ja säästä!

Pihatyöt

Superpuolikas kotiapu
4h – 105€

Onko rästilista päässyt kasvamaan pitkäksi? Apu löytyy Toimen superpuolikkaasta. Pakettimme sisältää neljän tunnin kotiapupanoksen. Työhön voi sisältyä esimerkiksi kauppareissuja ja muuta asiointia, kylvetystä ja saunostusta sekä ruoanlaittoa.

Pihatyöt

Toimelan täysapu
8h – 200€

Isokasilla hoidamme kotiaputöitä kahdeksan tunnin ajan. Pakettiin voi kotipalveluitöiden lisäksi yhdistää myös siivouspalveluitamme tarpeesi mukaan. Sopii mainiosti vaikkapa lahjaksi!