Siivouspalvelut

Kotiin, mökille, kerros- tai omakotitaloon. Paikan ja työnkuvan valitset sinä, lopusta huolehtii Toimela.

Puhtaat pinnat Toimelan siivouspalveluilla

Siivousplavelu

Kodin siivoustyöt

Kodin siivoustyöt imuroinnista. pölyjen pyyhkimisestä, lattioiden pesusta ja pyykkäämisestä lähtien. Sellaista kodin siivoustyötä ei olekaan, johon Toimela ei pystyisi!

Pihatyöt

Höyry- ja tekstiilipesut

Tehokkaalla höyrypesurillamme puhdistamme keittiönkaapit, kaakelit, kylpyhuoneet ja saunat alta aikayksikön. Höyrypesuri on pinttyneen lian turmio, joka höyryttää rasvan pois pienistäkin rakosista. Tekstiilipesurilla puhdistuvat sohvat, matot, tuolit tai vaikka autonsisätilat.

Kotipalvelut

Ikkunoiden pesut

Hoidamme ikkunoiden pesut vakaalla kädellä, asiallisilla työvälineillä ja reippaalla temmolla. Kohteesta riippumatta, olemme käytössänne säävarauksella ympäri vuoden.

Siivouspaketit

Kaveripalvelu

Superpuolikas 4h – 105€

Superpuolikas siivouspaketti sisältää yhden reippaan toimelalaisen siivoushommiin neljäksi tunniksi. Sinä ohjaat ja me teemme. Mikä olisikaan parempi lahja läheiselle?

Kaveripalvelu

Suursiivous 8h – 200€

Suursiivouksella kämppä kiiltäväksi! Heitä jalat ylös ja nauti Toimelan kahdeksan tunnin siivoustyöstä. Työnkuvan määrität sinä ja me hoidamme paikat siistiksi. Suursiivoukseen voi kuulua esimerkiksi imurointia, pölyjen pyyhkimistä, lattioiden pesua, pyykkäämistä, astioiden pesua ja ikkunoiden pesua. Tilaa lahjaksi tai nauti itse.